Erve Aaftink – Lemele

Erve Aaftink

Erve Aaftink recreatie biedt drie verschillende mogelijkheden; een gezellige camping, een grote groepsboerderij (nieuwbouw 2010) en een sfeervol familiehuis.Erve Aaftink recreatie is een veelzijdig, kleinschalig recreatiebedrijf, schitterend gelegen in het Overijsselse Vechtdal en aan de voet van de schitterende Lemelerberg.
Deze accommodaties zijn zeer geschikt voor verenigingen, scholen, bruiloften/ familiefeestjes en voor teambuilding. Beide groepsaccommodaties zijn het gehele jaar geopend.
Deze drie “afdelingen” zijn volledig van elkaar gescheiden, met eigen voorzieningen en veel eigen ruimte. Als centrale voorzieningen zijn er een bescheiden zwembad en een speeltuin. Wij verhuren tevens fietsen, steps en mountainbikes.
Dankzij de kleinschaligheid en het agrarische verleden van Erve Aaftink heerst er een prettige, gastvrije plattelandssfeer waar u zich al snel helemaal thuis zult voelen.
Erve Aaftink ligt op slechts 500 mtr. van het dorpscentrum van Lemele met o.a. een goed gesorteerde Supermarkt met ’s morgens heerlijke verse warme broodjes.


Bekijk de website: www.erveaaftink.nl