De Rietkraag – Lemelerveld

“De Rietkraag”
Dichtbij het prachtige Sallandse dorp Lemelerveld, ligt Natuurkampeerterrein “De Rietkraag”. Liggend aan het Overijssels kanaal, tussen rijk begroeide sloten, biedt dit terrein u ruime plekken en landelijke rust. Vanaf uw ruime plek kunt u genieten van weidse uitzichten, prachtige luchten en divers geschakeerde flora en fauna.
De bijzondere indeling van het terrein is ontworpen door een landschapsarchitect. Het open karakter van het terrein is behouden gebleven. Op het terrein zijn diverse landschapselementen aanwezig. Er zijn ruime plekken in de fruitgaard (tentenveld), het berkenbos of naast een van de erfbosjes met uitzicht op het weidse landschap. Achter op terrein ligt een mooie waterpartij met prachtige begroeiing en allerlei verschillende waterdiertjes. Als gast kunt u een keuze maken waar u wilt staan. Alle kampeerplekken zijn 150 tot 200 m2 en de meeste ervan zijn omgeven door heggen van veldesdoorn om de privacy van iedere gast te waarborgen.
Sanitair:
Het luxe sanitairgedeelte is ruim van opzet en voorzien van een verwarmde tegelvloer, zeer aangenaam bij wat slechtere weersomstandigheden. Er zijn 4 toiletten, 1 urinoir en 4 douches, waarvan een familiedouche met zitje, voor ouders met kleine kinderen of minder validen. Ook een babybadje is aanwezig. Naast wastafels in de open ruimte zijn er ook twee afsluitbare wasruimtes. Bovendien is er een overdekte afwasgelegenheid en de mogelijkheid om gebruik te maken van een wasmachine en/of centrifuge. Het gebruik van warm water en douchen is bij de prijs inbegrepen. Iedere gast kent zijn eigen verantwoordelijkheid voor milieubewust waterverbruik.
Wij maken gebruik van een Vitaliser, die er voor zorgt dat het water weer zijn natuurlijk structuur terug krijgt, waardoor het water aanmerkelijk zachter is en vooral veel gezonder voor mens, dier en plant. Voor meer informatie over de Vitaliser, zie


Bekijk de website: www.derietkraag.com/index.php?p=13