De Pallegarste – Marienberg

Camping de Pallegarste
Kamperen in het Vechtdal van Overijssel op camping de Pallegarste
Vrijheid, gezelligheid, lekker buiten leven dat biedt een vakantie op camping de Pallegarste in Overijssel
Camping de Pallegarste te Hardenberg (Overijssel) van de familie Schuldink biedt u een heerlijke vakantie in Overijssel voor het hele gezin. De grote visvijver met zwemgedeelte, het strandje, de speeltuin, het verwarmde zwembad én het creatieve recreatieteam geven je het gevoel dat je er echt even uit bent. Marcel, Marinke, Jennie en Berend Jan zorgen er voor dat je je thuis voelt. Altijd in voor een praatje, een geintje of een spontane actie.
De ruime kampeerplaatsen zijn alle voorzien van een 16A aansluiting, water, kabel-tv en draadloos breedband internet. Vanaf elke kampeerplek is er zicht op een speeltuin waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Alles is aanwezig om kamperen comfortabel te maken. De kampeerplekken zijn afgescheiden middels hagen wat zorgt voor een beetje privacy. De grote en kleine speeltuinen, de verwarmde zwembaden en het enthousiaste recreatieteam maken de camping zeer kindvriendelijk. Daarnaast maakt het multifunctioneel sportveld, de grote visvijver met strand en de activiteiten de camping ook zeer geschikt voor oudere kinderen.
De camping is gelegen in het Vechtdal te Overijssel, tussen de toeristische plaatsen Ommen en Hardenberg. De omgeving van de camping wordt gekenmerkt door enerzijds de bossen van Beerze en Junne en anderzijds het waterrijke veengebied van de Engbertsdijksvenen. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van vele fietstochten en heerlijke wandelingen


Bekijk de website: www.depallegarste.nl/de-camping/