De Meppelerweg – Steenwijk

De Meppelerweg

Tien royale kavels voor tent of caravan met de Steenwijker Kamp als achtertuin. Een wandelpaadje vanuit eigen weiland slingert zo de markante stuwwal op. Steenwijk centrum ligt op circa 2,5 km. van de camping. Over de Kamp kunt u zo naar het centrum van Steenwijk wandelen. Het is een prima uitvalbasis voor verkennende fiets- en wandeltochten. Bossen en heidevelden enerzijds, (Havelterberg, Woldberg en de Eese) anderzijds meren en rietlanden. (Giethoorn, Wieden en Weerribben)
Als extra service: een slecht weer accommodatie ‘De Koestal’. Hier kunt u vertoeven als het Nederlandse klimaat zich weer eens op haar Hollandse wijze presenteert. ‘De Koestal’ is in principe toegankelijk voor alle gasten, maar het is ook mogenlijk om de hele camping af te huren, zodat u b.v. als groep of familie alleen over ‘De Koestal’ kunt beschikken.
Tevens bieden wij de mogelijkheid voor een Bed & Breakfast. Wij beschikken in ons woonhuis over een ruime kamer voor 2 personen. Uw ontbijt kan zowel bij ons in de eetkamer of in ‘De Koestal’ geserveerd worden. Ideaal voor families waarvan (o)pa en (o)ma het niet meer zien zitten om te kamperen.


Bekijk de website: www.demeppelerweg.nl