De Linderbeek – Den Ham

Camping De Linderbeek

Echt een camping waar u zich buiten zult voelen! Camping De Linderbeek is gelegen in het Regge-Vechtdal in Overijssel, in de regio Twente en Salland. De Twentse Hooilanden. Overal om u heen zult u natuurschoon vinden, waar u eindeloos kunt fietsen, wandelen of kanoën. En vele watertjes, waar u een hengel uit kunnen werpen en menig visje aan de haak kunt slaan.
Boerderijcamping de Linderbeek is een boerencamping: kamperen bij de boer dus. De Vekabo-minicamping is gelegen in Den Ham Overijssel, temidden van de prachtige natuur van Twente, Salland en het rivierengebied: Regge en Vecht. De camping is een familiecamping voor het hele gezin: van speelmogelijkheden voor de kinderen, een recreatieruimte voor de regenachtige dagen, en vele visstekkies aan de visrijke Linderbeek. Iedereen kan zich op de camping prima vermaken.
Geniet van de rust, de ruimte en de schoonheid van het Twentse landschap Kano-, fiets- en wandeltochten
Camping De Linderbeek is een goede uitvalsbasis voor vele fantastische fiets- en wandeltochten. Naast de vele prachtige visstekkies biedt de Linderbeek ook de mogelijkheid tot kanoverhuur en vele tochten over het water zijn mogelijk. Camping De Linderbeek heeft ook een groepsaccomodatie voor bedrijfsfeesten, familiefeesten, bbq’s en arrangementen.


Bekijk de website: www.linderbeek.nl