De Lijsterbes – Oldebroek

Minicamping “De Lijsterbes”

Minicamping “De Lijsterbes” ligt in de driehoek Elburg, Oldebroek en ’t Harde in een bosrijke omgeving midden in het groene hart (de longen) van Nederland. U bevindt zich in de buurt van uitgestrekte bossen, prachtige heideterreinen, en het unieke landschap van kasteel “Zwaluwenburg”.
Met de fiets- en wandelkaarten kunt u een prachtige routes samenstellen over de Veluwe. Via een mooie fietsroute komt u bij de zandverstuiving bij Doornspijk. Al fietsend bereikt u na 12.5 km. in Nunspeet het bezoekerscentrum “Zandenbos”, waar u heel veel leuke dingen van de Veluwse natuur kunt ontdekken. Ook is daar “De Zandenplas”, waar u zich de hele dag lekker kunt vermaken bij een recreatieplas. Ook op fietsafstand (12.5 km.) vind u in Biddinghuizen Walibi World, het beroemde pretpark.
Daarnaast zijn er op de Veluwe en nabije omgeving mogelijkheden voor huifkartochten, paardrijden, bowlen, golfen en nog veel meer leuke dingen. Watersportliefhebbers komen in Elburg en bij het Veluwemeer zeker aan hun trekken. Ook vindt u in onze provincie vele bezienswaardigheden waaronder andere molens, musea, een jachthaven, kastelen, beautycentra en ambachtelijke (landbouw)bedrijven.


Bekijk de website: www.campingdelijsterbes.nl