De Köller – Hertme

De Köller
De Köller is inmiddels een begrip voor vele kampeerders. Vooral 50-plussers, fietsers, wandelaars en mindervaliden. Dat merken we aan de gasten die graag weer terugkomen, maar ook aan de nieuwe campinggasten die hier verblijven door mond-tot-mond-reclame.
De Köller heeft te bieden:
Camping met 23 ruime kampeerplaatsen, allemaal eigen privacy door beplanting
3 verharde camperplaatsen
6A stroom
Eén eenvoudig gezellig ingerichte trekkershut
Alléén toeristische plaatsen, dit maakt de sfeer uniek
De sanitaire voorzieningen zien eruit zoals thuis: geen dunne wandjes en uiteraard voorzien van toiletpapier, zeep en handdoeken
We hebben aan de mindervaliden gedacht dmv een eigen douchewas gelegenheid en toilet
Gratis warm water, geen muntjes nodig en om af te wassen staat u lekker binnen. (warm water en verwarming dmv zonneboilers!)
Een goed onderhouden terrein, veel aandacht voor het gras en de haag, auto’s staan op een apart parkeerveld
Overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor electrische fietsen en scootmobiels
Magnetron, koelkast, vriezer, centrifuge, wasmachine (€) en droger(€) zijn aanwezig
Er is een AED aanwezig
Koffie met Twentse Krentenwegge bij aankomst
Zowel op de kampeerplaats als in onze recreatie-/slecht weer-ruimte gratis wifi
Receptie: voor diverse fiets- en wandelroutes, verkoop van verse eieren en een paar Twentse kado-artikelen en de mogelijkheid om broodjes te bestellen
Sinds 2011 beschikt de Köller over 2 ruime luxe ingerichte appartementen. Dus heeft u géén caravan en wilt u er toch even lekker tussenuit en zou u wakker willen worden van de stilte: vraag naar de beschikbaarheid en de prijzen, de appartementen verhuren wij het hele jaar (alleen toerisme).
De Köller is de enige camping in de gemeente Borne. Borne was in 2011 het leukste dorp van Overijssel, nog steeds gratis parkeren en toeristenbelasting doen we niet aan: Gewoon Gastvrij!!
In een idyllische omgeving in het Bornse kerkdorp Hertme staat het openluchttheater met ruim 2000 zitplaatsen. In 2014 worden de passiespelen weer opgevoerd. Het openluchttheater heeft landelijke bekendheid door het jaarlijkse Afrikafestival. (In dit weekend is minicamping de Köller voor één weekend omgetoverd tot maxi-camping, met wel 550 extra (tevreden!) gasten!


Bekijk de website: www.dekoller.nl/