De Haer – Ootmarsum

Camping de Haer

In het prachtige Twentse landschap, op steenworp afstand van het pittoreske stadje Ootmarsum, ligt Camping de Haer. Een gezinscamping van ongeveer 5 hectare met ruime plaatsen voor zo’n 180 tenten en caravans. Er zijn zowel beschutte als zonnige plaatsen. De sanitaire voorzieningen zijn eigentijds en van kwalitatief hoog niveau. Onze horeca- en recreatieruimte met een mooi terras, is zowel overdag als ‘s avonds het gezellige ontmoetingspunt voor onze gasten.
De Haer is een camping in Ootmarsum, Overijssel, gelegen in het bos. De camping heeft plaatsen met afbakening, met schaduw en zonder schaduw. De camping beschikt over een speeltuin en sportterrein. Verberg tekst »
Op De Haer gelden de volgende regels voor huisdieren:
 – Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd) toegestaan
 – Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd) toegestaan
 Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping verschillende fietsroutes. Er is een animatieprogramma. De camping beschikt over een buitenzwembad.
 Koken hoeft niet altijd, want op de camping is een snackbar aanwezig. Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood. Het is mogelijk om te internetten, want op 80% van de camping kan men met de eigen laptop internetten.


Bekijk de website: www.campingdehaer.nl/