De Elzenhoeve – Nijkerk

De Elzenhoeve
Met uw tent, vouwwagen en toercaravan is het goed toeven op De Elzenhoeve. De camping heeft een familiekarakter, waarbij vooral U als gast en de persoonlijke, gemoedelijke sfeer centraal staan. Het terrein van de camping is goed aangelegd en aangekleed met veel groen, en goede grasmatten.
De Elzenhoeve is met recht een landelijke camping in het groen, waarbij u “het kamperen bij de boer gevoel” heeft, en toch kunt beschikken over allerlei voorzieningen zoals het zwembad met zonneweide en gezellig terras.
Er zijn ongeveer 20 plaatsen voor tourcaravans, tent of vouwwagen. Alle toeristische kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra, centrale antenne aansluiting en een eigen watertappunt op uw plaats. De autovrije plaatsen zijn allemaal op gras gesitueerd en bieden u naar keuze privacy of als u juist meer op een open veld wilt staan dan is dat ook mogelijk. Indien U een schaduwrijke plek wilt, dan biedt de boomgaard u voldoende schaduw.
Ook voor het huren van een nieuw, modern, ingericht chalet bent U bij ons aan het juiste adres. De chalets zijn voorzien van een badkamer, een ruim woon-zit gedeelte,een keuken en 2 slaapkamers, openslaande tuindeuren naar een aangelegd terras, met voldoende privacy.
De dames en heren sanitair met douches zijn ieder in een apart gebouw en voorzien van centrale verwarming. Dit sanitair wordt dagelijks door ons hygienisch schoongehouden en gecontroleerd volgens de laatste normen. Doordat wij voor een overnachting lage tarieven hanteren, hebben wij voor het douche en warmwater “muntsysteem” gekozen.


Bekijk de website: www.elzenhoeve.com/