De Blekkenhorst – Den Ham

Camping De Blekkenhorst

De leukste camping van Overijssel is een moderne camping met luxe en ruime plaatsen. U houdt van kamperen maar bent ook wel gesteld op enige luxe? Dan is de de leukste camping van Overijssel echt iets voor u! Bij de leukste camping van Overijssel  vindt u dat echte, vrije campinggevoel, gecombineerd met het comfort dat een prettig hotel biedt. Op de leukste camping van Overijssel vindt u op elke kampeerplek uw eigen badkamer. Geen gesleep met toilettas en toiletpapier naar een centraal gebouw, alles onder handbereik en alleen voor uzelf. Dus volop privacy! En dat allemaal in één van de meest authentieke plattelandsgebieden van Nederland: de Twentse Hooilanden.
Op de leukste camping van Overijssel kunt u niet alleen kamperen, u kunt er ook verblijven in een sfeervol ingerichte chalet of huisje. Deze kunt u het hele jaar door huren en zijn voorzien van een volledig inventaris verschillend van 4 tot 10 personen. Uiteraard kunt u ook voor een familieweekend terecht bij de leukste camping van Overijssel, hierbij kunt u ook gebruik maken van onze gezellige kantine. U kunt zich natuurlijk ook helemaal uitleven op het grote sportveld door middel van een potje voetbal, volleybal of een andere gezellige activiteit.
De leukste camping van Overijssel is een moderne camping die van alle gemakken is voorzien.
U kampeert bij ons op luxe, ruime plaatsen of huurt één van onze sfeervolle vakantiehuisjes, chalets of stacaravans (geschikt voor 4 tot 10 personen).
wat de leukste camping van Overijssel u te bieden heeft, maar u kunt natuurlijk ook altijd even bij ons langskomen om de camping te verkennen of gewoon even een kopje koffie komen drinken.


Bekijk de website: www.de-blekkenhorst.nl/