De Agnietenberg – Zwolle

Camping de Agnietenberg is geopend van 28 maart tot 1 november 2014. De plekken zijn onder te verdelen in jaarplaatsen, seizoensplaatsen en toeristische plaatsen. De camping is mooi aangelegd en heeft ruim bemeten plaatsen.
Voor een langere vakantie of zomaar een weekendje weg is camping De Agnietenberg erg geschikt. Op de goed verzorgde velden is er ruimte voor toercaravans, campers en tenten. De plaatsen aan het water bieden u de mogelijkheid om vanuit uw voortent lekker weg te dromen bij het uitzicht over de Agnietenplas. Misschien bent u een fervent visser, dan heeft u bij deze plaatsen een mooie visstek direct voor de deur.
Nieuw in 2014: Camping de Agnietenberg is een samenwerking aangegaan met het overdekte zwembad en fittness ruimte De Vrolijkheid. Dit gloednieuwe zwembad ligt heel dicht bij de camping. U kunt nu als gast van Camping de Agnietenberg tegen zeer gereduceerde prijzen gebruik maken van een seizoens- of maandabonnement of een dagkaart kopen bij de receptie van de camping. Kijk voor de bijzonderheden bij sport en ontspanning.


Bekijk de website: www.campingagnietenberg.nl/kamperen