Aan ’t Ven – Olst

Minicamping AantVen

Minicamping AantVen is een ideale camping voor een rustige vakantie in een natuurlijke en bosrijke omgeving in de provincie Overijssel. Wij bieden u ruime staanplaatsen, een moderne was/douche/toilet gelegenheid, elektrische aansluiting 6/10 ampère en wireless internet. Huisdieren zijn op onze minicamping van harte welkom mits deze buiten zijn aangelijnd. De camping is niet geschikt voor kinderen.
Minicamping AantVen ligt aan de rand van het landgoed “de Hei”, waar u kunt genieten van een mooie natuur. Dit natuurgebied in Overijssel biedt veel mogelijkheden voor fietstochten, wandelroutes en bijvoorbeeld buitenritten met paarden.
In het dorp Diepenveen, op ongeveer 2 Km afstand van de minicamping, zijn 3 restaurants en een cafetaria waar u heerlijk kunt eten. In het dorp zijn ook een supermarkt, pinautomaat, een slager en diverse winkeltjes.
In de richting van Olst ligt op en kleine 2 Km van de minicamping een restaurant/Café met een grote speeltuin, “de Lepelaar”, waar mogelijkheden zijn voor schieten, barbecuen of een terrasje pikken. Tevens ligt hier vlakbij het Geologisch Streekmuseum de IJsselvallei.


Bekijk de website: www.aantven.nl/html/home.html