Minicamping De Torenhoeve – Westerland

Minicamping De Torenhoeve
De Torenhoeve is een specifieke Wieringer boerderij, waarop in hoofdzaak schapen met lammeren worden gehouden. De scharrelkippen op het erf verhogen de “boerderij” sfeer. Op de kampeerweide zijn ruime overzichtelijke zowel zon- als schaduwplaatsen voorzien van elektriciteit.
Tijdens warme zonnige dagen kan men heerlijk zonnen of in de schaduw met frisse wind verkoeling vinden. Naast een eenvoudige maar goede douche- en toilet voorzieningen is er tevens een keuken om af te wassen, te koken of te koelen. Ook kan van een wasmachine gebruik gemaakt worden.
Voor de kinderen is er een zandbak met enige speeltoestellen. De ligging van de boerderij op enige afstand van de openbare weg bevordert zowel de rust als de veiligheid van de kinderen.
Recreatie
Op loopafstand van de mini-camping ligt het zgn. Lutjestrand. Hier kan men zowel zonnen als zwemmen en surfen. Vissen kan men op veel plaatsen. Zelfs kan met een dagje zeevissen vanuit de haven van Den Oever. Wieringen is uitermate geschikt om met de fiets van het glooiende landschap te genieten. Daarvoor bestaan mooie fietsroutes. Bovendien is het landschap en de vele historische plaatsjes in de kop van Noord-Holland zeker een kijkje waard. Bij de Waddenzee heeft men zicht op het water en de vele vogels met als zeegezicht Den Helder en Texel


Bekijk de website: www.detorenhoeve.com/index.php?pagina=index