Duinzoomhoeve – Julianadorp

Duinzoomhoeve
Midden tussen de bollenvelden, op nog geen 100 meter van duin en strand en met de meeste zonuren van Nederland ligt luxe boerencamping Duinzoomhoeve. Rustig gelegen tussen Julianadorp en Den Helder, bent u even helemaal weg van het alledaagse leven. Kamperen bij de boer aan de Noordzeekust, met keuze uit hooiberghutten, de pipowagen of ruim opgezette kampeerplaatsen.
De kindvriendelijke camping is genoeg te doen voor uw kinderen: een zandbak, speeltoestellen, skelterpark en een speelveldje voor volleyballen, voetballen en midgetgolf. Met mooi weer maken we een kampvuur en bakt u zelf pizza’s in de pizza-oven.
Op korte afstand van de camping vindt u een subtropisch-zwembad, een bowlingbaan, 18 holes golfbaan, een kanoroute en kunt u ook fietsen huren. Julianadorp staat op nummer 5 in de lijst van schoonste stranden van Nederland, het enige Noord-Hollandse strand op de lijst. En de gemeente Den Helder heeft volgens de Zonneschijnkaart van het KNMI al jarenlang de meeste zonuren van Nederland.


Bekijk de website: duinzoomhoeve.nl/