De Vrije Vogel – Oude Schld

De Vrije Vogel
Gelegen aan fietsroute, nabij de dorpen Oudeschild en den Burg. U verblijft op een kleinschalige camping, midden in de natuur. De Vrije Vogel heeft kampeer en camper plaatsen of logeren in de PIPO-wagen. Luxe sanitaire voorzieningen. Keuken met recreatiezaal, een perfecte plek om samen een spelletje te doen, een boek lezen of genieten van het weidse uitzicht.
De Vrije Vogel is een echte vakantiestek voor liefhebbers van het boerenleven. Op ons melkveebedrijf waar twee maal per dag wordt gemolken is altijd iets te beleven of te doen. Kom ook eens bij het melken kijken waar wij graag uitleg geven over productie, beweiden ,kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Onze dames koeien maken van gras een van de rijkste voedingsmiddelen, MELK!  
Laat u in de morgen verwennen met onze heerlijke warme broodjes uit eigen oven, verse melk en een lekker eitje van onze eigen scharrelkippen, dat is pas echt vakantie!
Bijzonder kamperen in onze nostalgisch gezellig ingerichte PIPO-wagen naast de boerderij met zicht op het vissersdorp Oudeschild kan natuurlijk ook!


Bekijk de website: www.vrijevogeltexel.nl/