De Lepelaar – st Maartenszee

De Lepelaar
In 2014 is de camping van 5 april tot 28 september geopend. Het team van De Lepelaar zal er alles aan doen uw verblijf op deze schitterende autovrije duincamping tot een succes te maken!
Kamperen op De Lepelaar is iets bijzonders. U kampeert nog een tikkeltje wild tussen de duinrozen, berken, rozenbottelstruiken of ‘natuurlijk’ in een beschermende duinpan of nog beter: óp de top van een duin. Er zijn ruime plaatsen met of zonder elektra-aansluiting. En, heel bijzonder, geen plek is hetzelfde! Genoeg te kiezen dus op De Lepelaar met deze variaties. De camping is door de ANWB beoordeeld met het cijfer 8,2.
Badplaats Sint Maartenszee
Sint Maartenszee ligt in de gemeente Schagen, ca. 20 km ten noorden van Alkmaar. Het dorpje bestaat eigenlijk hoofdzakelijk uit recreatieaccommodaties en ligt direct tegen de duinen, aan de kust.
U vindt hier winkeltjes, eetcafés, een royale supermarkt, appartementen, kleinschalige bungalowparken en wat kleinere campings. De dichtstbijzijnde grotere plaatsen zijn Schagen (9 km) en Den Helder (15 km). Vanaf plek 1 is het strand via een paadje in 20 minuten lopend te bereiken. Vanuit deze strandopgang is het nog maar 10 minuten wandelen, richting noorden (Callantsoog), naar het naturistenstrand.
Tenslotte moet u nog weten dat Sint Maartenszee een prima uitvalshoek is voor heerlijke wandel- en fietsroutes met het prachtige bollen- en weidelandschap als decor, kortom: uw bezoek meer dan waard!


Bekijk de website: www.delepelaar.nl/