Camping Eindeloos – t Zand

Eindeloos
Tussen het dorp ‘t Zand en de badplaats Callantsoog in Noord-Holland, aan het einde van een doodlopende weg bevindt zich de minicamping / boerencamping Camping Eindeloos. Op de camping zijn 15 plaatsen voor campers, caravans en tenten beschikbaar.
Accommodatie & Faciliteiten
U staat op een campingveld met een weids uitzicht. De camping wordt omringd door bomen en bloemen (zoals tulpen, alliums e.d). Op het terrein staan verschillende speeltoestelen voor de kinderen. In het toiletgebouw zijn toiletten, urinoirs, wasbakken en douches aanwezig. Er is elektra beschikbaar, watertappunten en parkeergelegenheid. Er is gratis WIFI aanwezig op de camping.
Activiteiten
De camping bevindt zich op 3 km afstand van de badplaats Callantsoog. In dit dorp is gedurende de hele zomer volop vermaak voor het gehele gezin.
Het gezellige Schagen bevindt zich op 8 km afstand van de de camping. In Schagen is wekelijks de wel bekende West Friese markt te vinden. In de buurt zijn er volop mogelijkheden om te kanovaren, vissen, roeien, fietsen, varen, karten, dagtrips, musea en wandelen door het natuurterrein het Zwanenwater. U kunt zich altijd vermaken in deze omgeving.


Bekijk de website: www.camping-eindeloos.nl/index.php