Burghorn – Schagen

Burghorn
Recreatiepark Burghorn biedt u veel vakantieplezier en comfort waaronder; ruime stacaravanplaatsen van 150M2 tot 180M2, allen voorzien van water, 16 Amp. elektra, riolering, CAI, vaste gasaansluiting en internet. En een tegelpad tot aan uw plaats.
De parkeerplaatsen liggen dicht bij de caravans, maar het park is autovrij. Er is een bakker aanwezig op zaterdag vanaf Hemelvaart en in de vakantie van Nederland Noord 5 dagen per week. In dezelfde vakantieperiode is er een animatieteam aanwezig en zij zijn er tevens in de weekeinden van Hemelvaart en Pinksteren. Honden zijn, mits aangelijnd, toegestaan.
Ook buiten het recreatiepark is er van alles te beleven. Schagen, bekend om zijn folkloristische West-Friese markt, heeft een gezellig winkelcentrum en vele faciliteiten. Het overdekte zwembad ”de Wiel” ligt op enkele minuten lopen van het recreatiepark.
Sportvissers en fietsers kunnen ook hun hart ophalen. In de wijde omgeving liggen vele visrijke watertjes en in de polder kunt u heerlijk uitwaaien. De Westfriese omringdijk ligt vlak bij het recreatiepark. De plaatsen Alkmaar en Den Helder liggen op 20 minuten rijden van het recreatiepark. Schagen is te bereiken met het openbaar vervoer en het heeft een NS station.
Op het recreatiepark is een kantine en snackbar aanwezig, (voor- en naseizoen beperkt geopend) waarbij u uitzicht heeft op onze speeltuin en op ons zwembad met speel- en kleuterbad. In 2011 hebben wij een een openschuifbare overkapping, (21 x 21m.), gerealiseerd over ons bad.


Bekijk de website: www.campingburghorn.nl/pg-623-7-26081/pagina/welkom.html