Waalheimer Farm – Walem

Waalheimer Farm
Te Walem, op een loopafstand van Valkenburg a/d Geul, runnen wij, Frans & Paula Dullens en kinderen, een echte Limburgse boerderij met een typisch binnenhof als entree. Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot 220 koetjes en kalfjes. Een echte boerderij met allerlei activiteiten. Sinds enkele jaren zijn we de toeristische sector ingeslagen met onze Kampeerboerderij en verhuur van een Vakantiewoning.
Ziet u zichzelf al zitten? In het zonnetje bij een boomgaard met een schitterend uitzicht op de Geulvallei. Rust!! En terwijl u onze boerderij aan het bezichtigen bent, kunt u met al uw vragen over het gebeuren op en rond de boerderij kwijt aan de boer en boerin. Wij zullen deze met alle plezier beantwoorden. Dat zijn onze twee voornaamste waarden:
Rust en gastvrijheid.
Bij onze kampeerboerderij zijn er vele fiets- en wandelroutes. Deze zullen u leiden door de prachtige bossen, weilanden, holle weggetjes of langs de kronkelige Geul, om vervolgens historische gebouwen, attracties of gewoon de terrasjes van Valkenburg aan de Geul te bezoeken. Ook de kinderen zullen al helpend en spelend een onvergetelijke en leerzame vakantie beleven. Zij mogen ons helpen de koeien, kalfjes en paard verzorgen, op het stro spelen, e.d. met als beloning een ritje op de trekker.
Bovendien is onze nieuwe melkrobot een bezienswaardigheid!!

Bekijk de website: www.waalheimerfarm.tk/