Minicamping Lempkes Hoôf – Weert

Minicamping Lempkes Hoôf
Boerencamping en minicamping Lempkes Hoôf is al ruim 25 jaar een begrip bij vele liefhebbers van ‘kamperen bij de boer’. Onze minicamping is aangesloten bij de SVR. Hierdoor bent u onder meer verzekerd van een goede kwaliteit van de boerencamping, met uitstekende voorzieningen.
Onze boerencamping heeft 15 ruime staanplaatsen, zowel in de schaduw als in de zon. De staanplaatsen hebben een ondergrond van gras op zand, waardoor natte voeten niet snel zullen voorkomen, zelfs niet bij stevige regenval. U kunt op onze boerencamping kiezen voor plaatsen met of zonder elektriciteit. Op het erf van onze minicamping zijn verder een drietal toiletten en twee douches, wastafels en een keukenblok met warm en koud water. We hebben sinds 2010 een prachtig (verwarmd) zwembad op onze boerencamping, waar het tijdens de warme zomerdagen heerlijk afkoelen is! Verder hebben we een gratis WiFi aansluiting (op heel het terrein) voor degenen die ook van de gemakken van internet gebruik willen maken, ideaal voor uw ipad of laptop.
Kinderen op onze boerencamping
Kinderen zullen zich niet vervelen op onze minicamping: op het erf is een grote zandbak met een uitgebreid klimtoestel en een fijne glijbaan. Verder kan er vrij gebruik gemaakt worden van het verwarmde zwembad en van de aanwezige skelters en fietsjes. Kinderen (en ouders) kunnen tafeltennissen of een partijtje volleybal spelen. In de avonduren stoken we regelmatig een kampvuur op het erf van onze minicamping, waarop de kinderen broodjes mogen bakken. Bij voldoende animo organiseert boer Hein graag een gezellige bosrit met een echte huifkar!
Voor meer informatie kijk op de website via onderstaande link


Bekijk de website: www.svrweert.nl/