Minicamping Hommelhof – Susteren

Minicamping Hommelhof
Rondom de gerestaureede Maasdalhoeve uit de 19e eeuw bieden wij u de mogelijkheid om in alle rust te recreëren in een landelijke en bosrijke omgeving. Als een groene taille van 5 kilometer breed grenst Susteren in het oosten aan Duitsland en in het westen aan België. Zo vromt het tevens de toegangspoort tot Zuid-Limburg. Het gebied wordt doorkruist door een netwerk van fiets- en wandelroutes, waarvan het Pieterpad de bekendste is. Wilt u de rust eens afwisselen met meer vertier dan vindt u de historische steden Maastricht, Aken en Luik op korte afstand.
Onze bezoekers zijn vooral op zoek naar een rustige omgeving met voldoende basisfaciliteiten,zonder overbodige luxe. Hierop hebben wij ons afgestemd. Een bosaanplant zorgt voor beschutting en privacy. Op de camping bevinden zich 25 kampeerplaatsen. Het merendeel is met een 10 amp elektrische aansluiting. Er zijn goede sanitaire voorzieningen:
en gratis WIFI internet
warme douches
toiletten
Daarnaast is een wasmachine en zijn er tappunten voor water. Voor de kinderen is er een kleine speeltuin met trampoline aanwezig.


Bekijk de website: www.hommelhof.nl