Kampeerbos De Simonshoek – Meijel

Kampeerbos De Simonshoek
Kampeerbos De Simonshoek ligt in een bosrijke omgeving vlakbij Nationaal Park de Groote Peel in het Limburgse Peeldorp Meijel. Het goed onderhouden terrein met ruime plaatsen nodigt uit tot gezellig kamperen en genieten van rust en ruimte. De Simonshoek is het gehele jaar geopend, dus ook winterkamperen, behoort tot de mogelijkheden.
De kinderen beleven op onze camping ook de tijd van hun leven met Simon de Boomkabouter, het gezellige recreatie programma, in de speeltuin en als topper biedt Simon’s Zwem Arena elke dag veel spetterend zwemplezier voor jong en oud! De camping is daarom ook uitermate geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, 40 plussers zonder kinderen en opa’s en oma’s met of zonder kleinkinderen.
Vergeet niet om uw wandelschoenen en fiets mee te nemen want Kampeerbos De Simonshoek is door de centrale ligging in de “driehoek” Eindhoven, Venlo en Weert een prima vertrekpunt om uw ontdekkingstocht in zowel Noord- en Midden- Limburg als Oost Brabant te beginnen.
Of u nu een jaarplaats of seizoenplaats huurt of kampeert met de tent, caravan, camper of misschien wel één van Simon’s kampeertonnen huurt, op Kampeerbos De Simonshoek beleeft u ongetwijfeld een prachtige tijd met een heerlijk vakantiegevoel.
Wij hopen u binnenkort in het zonnige zuiden van Nederland te ontmoeten.


Bekijk de website: www.simonshoek.nl/