HeideRust – Baarlo

HeideRust
Camping “Heiderust”, gelegen nabij het mooie Noord-Limburgse kastelendorp Baarlo. Een gebied waar recreëren in de natuur nog vele mogelijkheden biedt voor zowel gezinnen als ouderen. U kunt er genieten van de heerlijke rust of u ontdekt per fiets of te voet de schoonheid van het Limburgse landschap. Pittoreske dorpjes langs rivier de Maas of historische Peelboerderijen in overvloed.
Camping “Heiderust” biedt u 25 royale groen gelegen kampeerplaatsen, waar u zich nog echt vrij zult voelen. Verder verhuren wij een 5 persoons vakantiewoning en een 2 persoons trekkershut.
Camping “Heiderust” is een unieke uitvalbasis om grote steden als Venlo, Roermond en Maastricht te ontdekken. Of neem een sprongetje net over de grens en beleef de cultuur, natuur, historie en gastvrijheid van Krefeld, Düsseldorf, Brügggen, etc. Vanaf “Heiderust” bent u er echt zo.
Ontdek de mooie natuur die Noord- en Midden Limburg rijk is. Een uitstekend fietsroutenetwerk, waarbij uzelf de route en afstand bepaalt, leidt u door het mooie landschap rondom de maas en het uitgestrekte bosgebied.
Geniet van de historische dorpjes waar soms de tijd is stil is blijven staan. Of breng eens een bezoek aan de vele bezienswaardigheden of attractieparken in de regio.
Limburg da’s pas genieten !!


Bekijk de website: www.heiderust.nl/