Frerichsoord – Meijel

Camping Frerichsoord
Frerichsoord is een camping waar rust en gemoedelijkheid samen gaan!
Op een schiereiland tussen het kanaal van Deurne, de Helenavaart en de Noordervaart ligt de rustig gelegen camping. Onze camping is geclassificeerd met 3 sterren en door haar ligging zeer geschikt voor iedereen die van rust, natuur en gezelligheid houden. Niet voor niets verblijven sommige gasten al 25 jaar op onze camping.
Natuurschoon
Camping Frerichsoord is gesitueerd in een prachtig gebied tussen kanaalzones. Omgeven door diverse bossen en andere natuurgebieden.
Natuurreservaat De Groote Peel / Leudal
In Natuurreservaat De Groote Peel (zie foto), kunt u prachtig wandelen en van de natuur en zijn vogelpracht genieten, ook kunt u het bezoekerscentrum “Meijel op zeven” bezoeken.
Het prachtige Leudal met zijn watermolen is ook een bezoek meer dan waard.
Wandelen
Bij de ingang van de camping ligt de Katsberg route deze loopt naar het Raadshuisplein in Meijel waar u eventueel kunt overstappen naar andere wandelroutes of de route vervolgen.
Fietsroutes
Voor de fietsliefhebber zijn er legio mogelijkheden o.a het knooppunten systeem, de fietsroutes zijn genummerd en sluiten door nummering via de knooppunten op elkaar aan. De routes lopen door Noord- en Midden-limburg, Noord-Brabant en België. Bij de ingang van de camping kan men al op een van deze routes opstappen.


Bekijk de website: www.frerichsoord.nl/