De Bloksberg – Gennep

Familiecamping De Bloksberg
Bent u op zoek naar een vakantie in de natuur, dan bent u aan het juiste adres op onze familiecamping. Onze camping ligt in een uitloper van het Reichswald en aan het Pieterpad. De combinatie van bos met een geweldig natuurbad van 5 ha maken De Bloksberg uniek in zijn soort. U zult bij ons dan ook geen asfalt of afgemeten plaatsen vinden, maar bospaden en ruime plaatsen die u deelt met konijnen en eekhoorntjes. Ook voor een actieve vakantie bent u bij ons aan het goede adres, want het fietsknooppuntensysteem begint bij de ingang van de camping. Daarnaast zijn in de omgeving vele andere activiteiten te doen, zoals hardlopen, kanovaren op de Niers, skeeleren… noem het maar op.
Met trots kunnen wij zeggen dat het water van ons natuurbad is uitgeroepen tot het helderste en schoonste water van Nederland… Dankzij een diepte van ongeveer 15 meter op sommige plaatsen, is het water ook geschikt voor de duiksport en voor de kleintjes is er aan het strand een speeltuin. Het prachtige water biedt u de gelegenheid tot zwemmen, roeien, surfen of waterfietsen. Om de waterkwaliteit hoog te houden mag er niet gevist worden, maar hengelaars kunnen prima terecht aan de Maas op nog geen kilometer afstand.
Belangrijk om nog even te melden is het feit dat wij geen dagrecreanten toelaten; het bad is uitsluitend bestemd voor campinggasten en hun bezoekers.
Op de camping bevindt zich een gezellige kantine en een jeugdzaal met poolbiljart, tafeltennis, tafelvoetbal en verschillende andere spelen. Voor een hapje kunt u terecht in onze snackbar. In het hoogseizoen organiseren we allerlei activiteiten voor jong en oud. Het seizoen loopt van 1 april tot 1 oktober.


Bekijk de website: www.debloksberg.nl/