Camping Zinkviooltje – Epen

Camping Zinkviooltje
Camping ’t Zinkviooltje is schitterend gesitueerd in het Limburgse Geuldal.Het kabbelen van de rivier de Geul langs ons terrein geeft u een heerlijk rustgevend gevoel in uw tent of caravan. Dit zal uw nachtrust ten goede komen.De camping van ’t Zinkviooltje is een familiecamping bij uitstek verdeeld over een caravan terrein met elektra en een autovrij tenten terrein zonder wegen en heeft geen afgebakende standplaatsen.Onze camping beschikt over uitstekende sanitaire voorzieningen. Deze voorzieningen en de wasserette weerspiegelen ons streven naar kwaliteit.Ons terrein beschikt in totaal over ongeveer 130 standplaatsen waarvan 65 voorzien van elektriciteit.Onze locatie beschikt over een speeltuintje voor de kleintjes en een speelweide van ongeveer 2ha.
’t Zinkviooltje is een monumentale boerderij die al 55 jaar als toeristisch bedrijf in gebruik is. Zij ontleent haar naam aan een zinkflora, die uniek is voor Europa. Door de flora- en faunarijke ligging in het Geuldal heeft ’t Zinkviooltje een geheel eigen bekoring. Een unieke ligging aan de voet van de Vaalserberg, het hoogste punt van Nederland (325m NAP) met het fraaie Drielandenpunt.De Geul, een rivier die in de Ardennen zijn oorsprong vindt, stroomt direct langs ons erf.De service van ’t Zinkviooltje is afgestemd op een gezonde en sportieve ontspanning die zo bijzonder goed past bij de natuurlijke recreatie van Zuid Limburg.’t Zinkviooltje is een vakantieoord met allerlei moderne voorzieningen dat tevens voldoet aan de eisen van deze tijd en eveneens aan alle internationale kampeerverordeningen. Onderdelen van ’t Zinkviooltje als bedrijf zijn de Camping, de Groepsaccommodatie en de Fietsenverhuur, Mountainbikeverhuur en Scooterverhuur.
België en Duitsland liggen op steenworp afstand. Excursies naar deze taalgebieden is dan ook van de vele educatieve mogelijkheden die niet elke vakantie bestemming kan bieden.


Bekijk de website: www.zinkviooltje.nl/