Camping Vinkenhof – Schin op geul

Camping Vinkenhof
Camping Vinkenhof – Keutenberg te Schin op Geul gemeente Valkenburg is een ANWB/ADAC erkende camping, onderscheiden met 3 1/2 ster,en ligt op een unieke plek in het prachtige landschap van Zuid Limburg.
Het is omgeven door de natuurgebieden van het Gerendal, de Sousberg en de vallei van de kronkelende Geul. De camping ligt fraai aan de voet van de legendarische Keutenberg. Een waar eldorado voor fietser en wandelaar.
Rust, ruimte, groen en natuur. Het zijn niet alleen de kenmerken van de omgeving, maar ook van Camping Vinkenhof Keutenberg zelf. We zijn ook deels geopend in de winter.
De camping is geopend van 7 maart 2014 t/m 4 januari 2015 en weer vanaf 1 maart 2015.
Camping Vinkenhof Keutenberg ligt prachtig gelegen aan de Geul, die mooi slingerend door het heuvellandschap van Zuid Limburg loopt. Aan de andere kant van de camping is de Keutenberg met zijn mooie bossen, prachtige orchideeën, dassen en zeer veel vogels.
Het openbaar vervoer zoals een bushalte en een treinstation liggen op korte loopafstand van de camping, makkelijk als u een uitstapje wilt maken.
Naast alle prachtige wandel-, en fietsroutes, waarvan een aantal direct vanaf de camping beginnen, zijn er in de directe omgeving erg veel mooie dorpen en steden. Voor mensen die van een uitstapje houden is Vinkenhof Keutenberg ook een ideale plaats.
Valkenburg bijvoorbeeld, met al zijn toeristische mogelijkheden, ligt vlakbij. Zelfs op wandelafstand. En steden als Maastricht, Aken en Luik, liggen op slechts enkele kilometers verder weg. Voor dagtochten met eigen auto of per bus, zijn de Eifel, de Ardennen, Luxemburg en zelfs Noord Frankrijk geliefde reisdoelen.


Bekijk de website: www.campingvinkenhof.nl/nl/