Camping Valkenberg – Castenray

Camping Valkenberg
Heeft u behoefte aan échte rust? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In de prachtige omgeving van Castenray, biedt Camping Valkenberg natuurliefhebbers rust en ontspanning. We richten ons daarom voornamelijk op medioren en senioren en echte rustzoekers.
Dit is onze camping. Je kampeert niet zomaar op een veld, maar in een echte (kasteel)tuin! Wie wil dat nu niet?! We bieden 15 zeer ruime (150 m2 tot 250 m2) auto vrije plaatsen. Tevens hebben we een blokhut / trekkershut te huur met prachtig uitzicht over het water. Deze blokhut / trekkershut is geschikt voor max. twee personen.
Onze camping is dus niet zomaar een veld met een rij caravans. Maar het is mooi en speels aangelegd met verschillende hoekjes en altijd staat er ergens wel iets in bloei. Er staan grote mooie oude bomen die voor de nodige schaduw zorgen. Op een tak van onze grootste boom bevindt zich een kast voor steenuilen. Deze steenuil komt jaarlijks terug en heeft dit voorjaar zelfs 5 jonkies gekregen. Verder zie je hier ook heel veel nestkastjes voor de vele verschillende vogels die je ieder voorjaar weer druk in de weer ziet met in en uitvliegen om hun kroost van voedsel te voorzien.


Bekijk de website: www.campingvalkenberg.nl/