Camping Op den Boender – Castenray

Camping Op den Boender
Onze camping biedt 15 ruime autovrije kampeerplaatsen, verdeelt over 3 aparte grote velden. Op veld 1 kampeer je om de speeltoestellen heen, zodat ouders vanuit hun luie stoel het zicht op de kinderen hebben, echt vakantie dus.
Op veld 2 geniet je van de ruimte, het uitzicht en is de rust bijna hoorbaar. Op veld 3 bevinden zich onze stoere luxe safaritenten met eigen stookplaats, barbeque en toch het zicht op het speeltoestel.
Kamperen, leuk! Maar bezit je geen caravan of tent, geen probleem bij ons kun je ook overnachten in een van onze twee stoere luxe safaritenten of in een van onze hippe caravans!
Op ons gezellige terras kun je genieten van een versgezet kopje koffie, terwijl de kinderen hun ijsje opsmikkelen.
Midden op ons terrein vind je een waar kinderparadijs. Hier kunnen de kleintjes lekker ravotten op en rondom het ridderkasteel met glijbanen, rekstok en schommels. Springen op de trampoline, voetballen, rijden op de tractor of op de skelters.
De allerkleinsten vermaken zich in de zandbak.
En natuurlijk mogen de kinderen meehelpen met het verzorgen van onze kippen, konijnen en cavia’s en onze bijzondere Kune Kune varkens.
Verder staan op ons terrein diverse zitjes, luie stoelen en picknicktafels, waar je volop kunt genieten van de landelijke omgeving, de frisse lucht, de zon op je gezicht en geluiden van de natuur. Ervaar het gevoel van vrijheid, rust en ruimte.
In ons nieuw sfeervol en authentiek sanitairgebouw bevinden zich een  grote aparte gezinsdouche met ingebouwd babybadje en moderne toiletten, een wasruimte met wastafels, een wasmachine en droger.


Bekijk de website: www.opdenboender.nl/pages/130910/Camping_op_den_Boender.html