Camping Hommerter Allee – Amstenrade

Camping Hommerter Allee

Camping “Hommerter Allee” biedt plaats aan zo’n 40 stacaravans.
Mede door zijn afmeting is het een gezellige, kindvriendelijke gezinscamping met facaliteiten als:een zwembad, peuterbad, speeltuin, zandbak, kinderboerderij met pony’s.
Pony rijden staat dagelijks op het programma. Ook een wasserette,tafeltennis,en een oergezellige kantine met snackbar en terras ontbreken niet.
 De ligging en nabije omgeving:
Onze camping, een voormalige Limburgse vakwerkboerderij, is gelegen aan de rand van het dorp Amstenrade en biedt gelegenheid tot wandelen, fietsen en paardrijden in de nabije omgeving.
Amstenrade is een “groene” gemeente en zal u zeker daartoe uitnodigen. Snelstromende riviertjes, slingerende paadjes, schitterende dorpskernen en gastvrije mensen vindt u bij ons allemaal. De rijke flora en fauna mede van de Eifel en de Ardennen geven deze streek zijn eigen karakter. Als u kiest voor een vakantie in Zuid-Limburg dan kiest u voor gezelligheid, een overvloed aan natuurschoon en een rijke cultuur. U vindt bij ons een “stukje buitenland in eigen land”. De camping ligt zeer centraal ten opzichte van bijv. de Belgische en Duitse grenzen zodat uitstapjes per auto ook zeer goed mogelijk zijn.


Bekijk de website: www.campinghommerterallee.nl/