Camping Heyenrade – Herijnrath

Camping Heyenrade
Het zuiden van Nederlands Limburg biedt haar bezoekers een prachtig natuurlandschap vol uitgestrekte bossen, glooiende weiden en landerijen, en tal van pittoreske dorpjes vol vriendelijke mensen. Op het hoogste punt van Slenaken, langs de prachtige Mergellandroute, baten Jean-Marie Kreutzer en zijn vrouw Jacqueline hier hun gezellige campinguit.     
Wie zijn eigen tentje, caravan of mobilhome verkiest boven een hotelkamer, kan terecht op camping Heyenrade van dezelfde uitbaters. Deze ‘camping-in-de-natuur’ met 180 plaatsen is een ware oase voor wie z’n eigen rust en die van zijn buren voor heilig neemt. Er is een speeltuintje, een voetbalveld en een sanitair blok met alle voorzieningen.
Ook seizoens- en jaarplaatsen zijn mogelijk.
Het Zuid-Limburgse natuurlandschap is een van de mooiste die u kunt aantreffen: uitgestrekte bossen, weidegronden en landerijen, een glooiend heuvelland, pittoreske en gezellige dorpjes met vriendelijke mensen. een waar paradijs voor iedereen die de rust en ruimte opzoekt ver weg van thuis     
Camping Heyenrade ligt midden in dit heerlijke groen langs de mergellandroute tussen Slenaken en Epen bij het eigen Hotel “Kreutzer”. Het is een echte familiecamping waar u de rust en de ontspanning vind die u zoekt. van hieruit kunt u talloze wandelingen of fietstochten ondernemen of paardrijden, vissen, noem maar op. Alle toeistische informatie is beschikbaar om u een rijke keuze aan recreatieve mogelijkheden te geven. In het hotel zijn ook kamers te huur, eventueel voor familie of kennissen die een bezoek brengen. Er is een gezellig terras en rustige zitgelegenheid om van een drankje te genieten.


Bekijk de website: www.heyenrade.nl