Camping Den Tiel – Merselo

Camping Den Tiel
U bent van harte welkom op onze boerderijcamping gelegen in het kerkdorp Merselo dat valt binnen de gemeente Venray in Noord-Limburg aan de grens van Brabant aan de rand van het Peelgebied. De (boerderij)camping telt 15 kampeerplaatsen, elk voorzien van een 6 ampere aansluiting. Wij richten ons op mensen die de 40 gepasseerd zijn en die graag genieten van de natuur, rust en ruimte. Onze camping is niet geschikt voor kinderen. De (boerderij)camping is in 2014 geopend van
4 april tot en met 12 oktober.
Onze boerderijcamping is rustig gelegen in het Noord-Limburgse Merselo op +/- 5 km. afstand van het centrum van Venray en direct gelegen aan een uitgestrekt fiets- en wandelgebied beiden bewegwijzerd middels een knooppunten route. De (boerderij)camping telt 15 ruime staanplaatsen voorzien van een 6 ampere aansluiting. Op het terrein staat een sanitairgebouw met:
3 toiletten
1 urinoir
3 douches
3 wasbakken
1 stortplaats voor chemisch toilet
een overdekte ruimte voor de afwas
draadloos internet (gratis)
Onze (boerderij)camping is omgeven met beukenhagen en knotwilgen. Bij ons kunt u genieten van de rust, ruimte en eenvoud. Zelf zijn wij dierenvrienden en u zult bij ons dan ook verschillend kleinvee aantreffen, allemaal achter de afrastering. Wanneer u uw huisdier mee wilt nemen dan is dit mogelijk, mits aangelijnd.


Bekijk de website: www.campingdentiel.nl/