Camping De Weerd – Velden

Camping De Weerd
Waarom Stadscamping de Weerd in Velden bij Venlo?
Camping de Weerd is ook stadscamping-Venlo en een rustplaats voor het hele gezin. U kunt bij ons terecht met uw tent of caravan, maar ook voor de huur van een Weerdhut. zelfs als U een stacaravan heeft of wilt aanschaffen zijn er nog enkele plekken vrij.
U kunt al wandelend of fietsend genieten van de bosrijke omgeving van Nationaal Park de Maasduinen; er zijn diverse startpunten van het ANWB-fietsknooppunten routenetwerk om de hoek. Maar ook vindt u diverse wandelroutes en het LAW- Pieterpad welke nagenoeg bij de camping beginnen.                              
Heeft U geen fietsen meegebracht; geen probleem bij ons kunt u ze huren. Van kinderfiets tot dames of heren fiets al dan niet met ondersteuning.
Onze camping ligt dichtbij de oprit naar de snelweg die U binnen een paar minuten naar knooppunt Zaarderheike (Venlo) brengt en waar vandaan heel Europa aan uw voeten ligt. Indien het een dagje wat minder warm is kunt u ook in de auto stappen en binnen 1 uur bent u in Oberhausen, Essen, Roermond, Venlo, Nijmegen of Eindhoven om te gaan funshoppen.
Voor de toerplaatsen geldt dat het sanitair-gebouw is geopend van Pasen t/m Herfstvakantie, en ook het water op de toerplaatsen wordt in de winter afgesloten.


Bekijk de website: www.campingdeweerd.nl/