Camping De Geuldert – Plasmolen

Camping De Geuldert
Limburg.
Als u er eenmaal geweest bent, laat de provincie u nooit meer los. Op vakantie gaan in Limburg is genieten. Van uitgestrekte natuur, ánders dan u die in de rest van ons land gewend bent…….
Van typische streekspecialiteiten en Bourgondische gezelligheid.
Van fascinerende monumenten met al even boeiende verhalen. Relax en kom weer helemaal tot uzelf. Of stort u in het avontuur. Limburg barst van de mogelijkheden om uw grenzen te verleggen. Dat kan op sportief gebied, maar ook tijdens een bezoek aan één van de vele spannende attracties en bezienswaardigheden.
En over grenzen gesproken: die zijn hier allang niet meer van belang.
Limburg is Nederland met een vleugje buitenland. Een uitstapje naar België of Duitsland is zó gemaakt. De mogelijkheden zijn eigenlijk grenzeloos.
Temidden van al dit moois, heet Camping “De Geuldert” U van harte welkom. Temidden van het prachtige Noord-Limburgse Nationale Park De Maasduinen ligt Camping “De Geuldert”, een gezellige en tevens ook rustige camping.
Gelegen aan een heuvel/bosrand met uitgebreide mogelijkheden voor wandelen en fietsen tot over de Nederlandse-Duitse grens.
Zo zijn er diverse vastgelegde fiets-wandelroutes aanwezig zoals de Mookerheide, de St.Jansberg en het Reichswald (Duitsland).
Camping “De Geuldert” is gelegen aan de route van de grote jaarlijkse Nijmeegse wandelvierdaagse. ln de omgeving zijn diverse beziens-waardigheden zoals Berg en Dal met zijn prachtige vergezichten, het  Afrikamuseum, de Heilige Landstichting, het Bevrijdingsmuseum te Groesbeek en het Oorlogsmuseum te Overloon. Er is tevens mogelijkheid tot paardrijden in een prachtige omgeving op ca. 3 km. afstand van onze camping.
De camping is gelegen op loopafstand van het grote watersportgebied
“De Grote Siep” (Mookerplas) waarbij mogelijkheden tot vissen, surfen, zwemmen en andere sporten en spellen. Tevens is er een groot prachtig aangelegd zandstrand met speeltuin. Op ca. 5 km  afstand bevindt zich een subtropisch zwembad. Vlak naast onze camping kunt U een partij midget-golf spelen.


Bekijk de website: www.degeuldert.nl/