Camping Cottesserhoeve – Vijlen

Camping Cottesserhoeve
Camping Cottesserhoeve, een stukje paradijs in Limburg voor groot en klein!
Schitterend gelegen, aan het eind van een landweg door Zuid Limburgse dorpjes, ligt het gehucht Cottessen. En daar, temidden van vakwerkboerderijen, beekjes en bossen, vindt u een ideale camping voor het hele gezin.
Camping Cottesserhoeve is een familiebedrijf. Met liefde en respect voor de oorspronkelijke boerenhoeve en de landelijke omgeving is door de jaren heen een camping ontstaan die zijn omgeving waardig is. Het typische 17e-eeuwse boerenhuis is in de originele staat behouden en vormt het hart van de camping. De sfeer is vriendelijk en gastvrij.
Maar vergist u zich niet! Zo oorspronkelijk als de omgeving is, zo modern en comfortabel is de camping. Tegen de heuvels van het Geuldal in Limburg liggen ruime kampeerplaatsen en schitterende appartementen.
Hier krijgt u de kans heerlijk onder een fruitboom uit te rusten, op een terrasje te zitten, een wandeling te maken of een van de steden in de buurt te bewonderen. En dat alles terwijl uw kinderen volop plezier hebben in het zwembad, de speeltuin of tijdens de kinderactiviteiten. Vakantie voor het hele gezin!


Bekijk de website: www.cottesserhoeve.nl/