Camping Bergerhof – Sevenum

Camping Bergerhof
Bergerhof Vakantie & Recreatie is een camping die uitermate geschikt is voor jonge gezinnen, senioren en rustzoekers.
De omgeving bied uitstekende mogelijkheden voor te fietsen (gelegen aan fiets-knooppuntroute), wandelen en ook het genieten van de heerlijke natuur waarin u zich begeeft. Ook de Limburgse gezelligheid die er op de camping en in de omgeving heerst maakt het tot een onvergetelijk verblijf.
Onze camping ligt tegenover het bos, in het gebied “Den Bergen” van Sevenum. Het is landelijk en rustig gelegen. Er is dan ook volop gelegenheid tot wandelen, fietsen en Nordic Walking.
We richten ons vooral op senioren en gezinnen met jonge kinderen.
De camping bestaat uit 20 staanplaatsen met elektra. Er is plaats voor tenten, campers en caravans.
We liggen op 1.4 km afstand van attractiepark Toverland. U kunt zelfs in 15 minuten door het bos naar Toverland wandelen.
De camping is voorzien van een zwembad, trampoline, een speelveld met diverse speeltoestellen, een tafeltennis plaats en een dierenweide waar de kinderen kennis kunnen maken met kippen, ganzen, geiten, een pony en “Toos” het bekende hangbuikzwijntje.
U heeft de beschikking over twee toiletgebouwen. Douches zijn warm en gratis. Verder kan er gebruik worden gemaakt van een wasmachine en een gemeenschappelijke koelkast.
Verder beschikt de camping over een slechtweersaccomodatie, er zijn boeken en diverse spellen voor jong en oud. Onder het afdak is een stookplaats.
Voor de mooie zomeravonden kan er gebruik worden gemaakt van een kampvuurplaats.


Bekijk de website: www.bergerhof-recreatie.nl/index.php?lang=nl