Annendaalsehoeve – Echterbosch

Annendaalsehoeve
De Annendaalse Hoeve ligt op een steenworp afstand van de grens met Duitsland in het buurtschap Echterbosch, gemeente Echt-Susteren.
In 2014 zijn wij geopend van 15 maart tot en met 31 oktober.
Natuurkampeerterrein Annendaalse Hoeve Direct na het passeren van de toegangspoort bent u terug bij de natuur. Op onze camping wordt u ’s morgens gewekt door fluitende vogels.
Op de Annendaalse Hoeve vindt u een mooi gelegen en ruim kampeerterrein. De monumentale carré-boerderij beschikt over een gezellige binnenplaats. Door de rustige ligging is de camping met name geschikt voor mensen zonder kinderen. De grote staanplaatsen bieden u voldoende privacy. Onze was- en douchegelegenheden verkeren in een uitstekende staat en zijn goed toegankelijk voor minder validen. Alle plaatsen zijn voorzien van electriciteit.
De Annendaalse Hoeve is lid van de Stichting Natuurkampeerterreinenen de ANWB.
De aanwezige wijngaard zorgt jaarlijks voor een heerlijke rode- en witte Annendaalse Hoeve wijn. Hans maakt u graag vertrouwd met de aspecten van de druiventeelt. Mocht uw verblijf op onze camping samenvallen met de pluktijd kunt u getuige zijn van het oogsten.
De Annendaalse Hoeve beschikt tevens over hoogstamfruit en diverse soorten klein fruit.
De warme bakker zorgt indien gewenst rond 09.00 uur voor uw ontbijt. In het assortiment vindt u tevens lekkere dingen voor bij de koffie.


Bekijk de website: www.annendaalsehoeve.nl/