Minicamping Noorderzon – Siddeburen

Nog niet in Groningen geweest? Echt een aanrader!

Als een spin in het web van de provincie Groningen bevindt onze camping zich in het gebied Duurswold. Duurswold is een mix van oude en nieuwe natuur, een vogeleldorado en leefgebied van kuddes herefords en blaarkoppen. Door het gebied slingert een oude zandrug (Het Gouden Pad, zie ook de pagina omgeving en uitjes) die destijds de veilige verbinding vormde tussen Groningen en Appingedam, nog steeds te zien in het landschap als het groene lint van Slochteren.

Of u nu lekker op onze rustige camping wil verblijven met veel ruimte of elke dag leuke fiets/wandel of auto uitstapjes wilt maken alles kan. Een dagje Duitsland naar Borkum of lekker winkelen in Leer of Oldenburg. Zeehonden kijken in Termunterzijl of echt waddenlopen in Pieterburen allemaal goed te doen vanuit onze camping.

Wellicht is het jaarlijks terugkerende Keltisch Midzomer Festival in Bad Nieuwe Schans (4, 5 en 6 Juli) waar muziek een belangrijke rol speelt een reden om te komen?. Drie dagen lang treden muzikanten op op drie podia: van balfolk en middeleeuwse muziek tot traditionele folk en flinke rock.Daarnaast biedt het programma ook ruim baan voor theatermakers, re-enactmentgroepen (levende geschiedenis), verhalenvertellers en demonstraties van middeleeuwse ambachten en kunsten. Leuk voor het hele gezin.

Bekijk de website: www.minicampingnoorderzon.nl/index.php/nl/