Camping De Papver – Sellingen

Wat is voor u het ultieme vakantiegevoel? Onder het motto de kunst van het genieten wordt steeds gezocht naar de juiste balans tussen ware natuurbeleving en het comfort van prima campingvoorzieningen in Groningen.

De medewerkers van Natuurcamping De Papaver in het Groningse Sellingen stellen alles in het werk om het verblijf van de gasten zo prettig mogelijk te maken. Dankzij een efficiënte inrichting kan bijvoorbeeld rekening worden gehouden met de gezinssamenstelling of specifieke wensen van onze gasten op de camping. Zo kunnen gezinnen met jonge kinderen wat verder van het water geplaatst worden en zijn er aparte velden op de camping voor tentkampeerders.

Omdat de natuur centraal staat, werken wij op een natuur- en milieuvriendelijke manier. Dit vindt men bijvoorbeeld terug in energiebesparende verlichting, waterbesparende kranen en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Dankzij deze inspanningen heeft de Stichting Natuurkamperen onze camping dan ook aangemerkt als Natuurcamping in de provincie Groningen.

Bekijk de website: www.campingdepapaver.nl/camping.php