t Scharrelnest – Wijchen

Boerderij minicamping Scharrelnest

Vanaf 1 juni 2005 zijn wij gestart met een geheel nieuwe Boerderij minicamping.
We hebben 25 ruime plaatsen, alle voorzien van elektra. (6 ampere).
Als sanitair hebben we een nieuwe sanitaire unit laten bouwen, waarbij we dames en heren gedeelte hebben. Dames; twee douche`s, twee toilet`s, en twee wastafels. Heren; twee douche`s, en twee wastafels, twee urinoirs, en een toilet.
Buiten is er een overdet afwas gelegenheid, met twee spoelbakken, een met warm en een met koud water en een stortbak voor het chem.toilet.
Er is een klein dieren weide waar walibies zitten. Er zijn stokstaartjes, alcapa’s, mini koetjes, we hebben ook een aantal miniatuur paardjes, deze zijn zo klein dat de kinderen er mee kunnen spelen en verzorgen. Verder hebben een tweespan waar we graag met U een ritje door de omgeving en in overleg mag er ook op de pony gereden worden. Elk seizoen worden er op de boerderij verschillenden jonge dieren geboren.
Onze kippen zitten in een gesloten stal ivm. de hygiene, met plezier leggen we U graag uit hoe alles op onze boerderij in zijn werk gaat.
De speel toestellen die we hebben staan in het zand,  b.v. een grote trampoline. Regelmatig zetten we een water glijbaan  op waar de kinderen veel speel plezier aan beleven.
In het speelhuis is een tafeltennis, voetbalspel, krijt bord en nog veel meer speel vertier voor de kinderen aanwezig.


Bekijk de website: www.scharrelnest.nl