Op de Keizer – Silvolde

“Op de Keizer”
In de Achterhoek, niet ver buiten het plaatsje Silvolde vindt u onze camping “Op de Keizer”. Een gezellige SVR camping, die uitermate geschikt is voor gezinnen met kinderen. Er zijn niet alleen royale speelgelegenheden voor jonge kinderen, ook een trampoline en tafeltennistafel staan te wachten voor de wat oudere kinderen. We hebben ook twee friezen en twee shetlanders, waarmee in overleg en onder begeleiding van onze verzorgmeiden op gereden mag worden.
De camping zelf biedt plaats aan 15 royale mooie plaatsen die speels verdeeld zijn. Zo kan de (oudere) kampeerder, die liever wat rustiger staat net zo’n fijn plekje vinden als gezinnen met kinderen die liever bij het speelgebeuren staan.
U bent in de vrije natuur en toch dichtbij de supermarkt en gezellige steden zoals Doetinchem en het duitse Bocholt. Zwembaden, zowel binnen als buiten, liggen op zo’n 6 km afstand van onze camping. Tevens hebben we vier vakantiewoningen te huur voor 4 personen. Ieder met eigen terras. Honden, mits aangelijnd, zijn van harte welkom.
Wij doen er alles aan om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken.


Bekijk de website: www.opdekeizer.nl/