Nieuw Beekdal – Otterlo

Minicamping “Nieuw Beekdal”
Wilt u eens even “helemaal niets”? Of zoekt u een rustgevend plekje om even helemaal bij te tanken? Dan is minicamping “Nieuw Beekdal” vast iets voor u! Op de prachtige bosrijke Veluwe, in het buitengebied van het dorp Otterlo, ligt  onze gastvrije SVR minicamping Nieuw Beekdal. Otterlo is natuurlijk vooral bekend om het Nationale Park  “De Hoge Veluwe” met het Kröller-Müller Museum, maar in de hele omgeving kunt u genieten van de uitgestrekte bossen, schitterende heidevelden en unieke zandverstuivingen. Ook zijn er gezellige terrasjes en leuke restaurantjes te vinden. Voor uw dagelijkse boodschappen zijn er diverse winkels op 2 km. afstand in het gezellige dorp.
SVR Minicamping Nieuw Beekdal
SVR Minicamping Nieuw Beekdal ligt tussen de landerijen op loopafstand van de bossen. Vanaf de camping kunt u direct starten voor een wandeling of  fietstocht.
De sanitaire voorzieningen zijn geheel vernieuwd en voorzien van vloerverwarming. Sinds kort beschikt onze camping over een sauna. Een besloten saunaruimte voor uzelf.
De camping beschikt over een gezellige recreatieruimte: ”Onder de Linden”. Deze is buiten het campingseizoen ook te huren voor een verjaardag, familiereünie,  jubileum of kraamfeest.


Bekijk de website: www.nieuwbeekdal.nl/