Lutje Kossink – Winterswijk

Natuurkampeerterrein Lutje Kössink
Te midden van prachtige natuur, waar nauwelijks geluiden van de buitenwereld doordringen, wordt u wakker van de vogels. Winterswijk heeft een schitterend coulisselandschap. Vernoemd naar de bomen, heggen en houtwallen die in het wisselende landschap van gras, akkers en veen opduiken en weer verdwijnen. Het is één van de 20 nationale landschappen in Nederland.
Er is een grote rijkdom aan flora en fauna en ‘het ruist hier van de rust’.
Ons Winterswijkse coulisselandschap is uw animatieteam !
De minicamping, natuurkampeerterrein heeft ruime kampeerplaatsen met vrij uitzicht, die allen voorzien zijn van electriciteit. Het terrein is aangeplant met 21 verschillende boomsoorten. Speciaal voor tentkampeerders is er een tuinhuisje met (hout)verwarming. Iedereen heeft tevens de beschikking over draadloos internet.
Het gebied in de gelderse Achterhoek, rond Winterswijk,  is ideaal voor fietsers en wandelaars. Bij voldoende deelname kunt u een natuurwandeling naar bijzondere plekjes maken onder begeleiding van de eigenaar. U krijgt brede uitleg over gebruik en ontstaan van het bijzondere Winterswijkse coulisselandschap. Ook geologisch gezien is de omgeving een zeer interessant gebied wat ondermeer goed zichtbaar is in beekwallen en in de steengroeve van Winterswijk.


Bekijk de website: www.lutjekossink.com/