Jacobs Hoeve – Stroe

Vakantiepark Jacobus Hoeve
U zoekt een camping die modern comfort met ouderwetse gastvrijheid weet te combineren? Dan moet u bij Camping Jacobus Hoeve in het Gelderse Stroe zijn.
Of u nu toeristisch wilt kamperen, een overnachting met uw camper óf een riante jaarplaats op ons chaletpark zoekt, kamperen wordt hier een feest! Niet alleen vanwege onze royale kampeerplaatsen van maar liefst 120m². De camping is vanzelfsprekend van alle moderne gemakken voorzien, zoals bestrating op uw kampeerplek, verwarmde toiletgebouwen, water & elektra, Wifi én televisie-aansluiting. Niet voor niets heeft onze camping het rapportcijfer 8,7 van de ANWB gekregen. Vanzelfsprekend zijn wij erkend lid van ANWB, ACSI, Recron en VVV.
Maar er is meer! Voor jong en oud hebben wij genoeg in petto. Denk hierbij aan leuke speelplekken, jonge dieren maar ook tal van activiteiten in het zomerseizoen. Onze unieke sporthal op de camping daagt u uit voor een potje voetbal of een andere sportieve prestatie. In de gezellige kantine kunt u terecht voor een hapje en drankje.
Wat dacht u trouwens van onze ligging? De uitgestrekte Veluwse bossen – waar zandverstuivingen en heide elkaar speels afwisselen – liggen aan uw voeten! Nóg meer vertier bieden de diverse attractieparken en steden in de buurt.
Er is veel veranderd in de loop der jaren, maar onze gastvrijheid én service blijven onveranderd. Deze genen van ons familiebedrijf gaan over van generatie op generatie. Wij nodigen u uit dit zelf te ervaren.
Graag tot ziens op Camping Jacobus Hoeve!


Bekijk de website: www.jacobus-hoeve.nl