Het Wieskamp – Winterswijk

Het Wieskamp

Mooi weer of minder weer, de zomer is altijd uitbundig op camping Het Wieskamp. De kinderen spelen op en rond het plein, met elkaar of met ons professionele recreatieteam. De volwassenen genieten van de rust op de standplaatsen en van de toevallige ontmoetingen op het terrein. Een heerlijk onbekommerde vakantie in juli en augustus op één van de mooiste plekken van de Gelderse Achterhoek.  
Ook de omgeving, het Winterswijkse Nationale Landschap, biedt enorme mogelijkheden in de zomerperiode. Er zijn plekken te ontdekken waar nauwelijks mensen komen, waar het verkeer niet hoorbaar is en waar de wereld lijkt stil te staan. Andere plekken bruist het van de energie en activiteit. U kunt heerlijke wandeltochten en fietstochten vanuit het Wieskamp. De Steengroeve, het Korenburgerveen en het centrum van Winterswijk liggen allemaal op fietsafstand van het terrein, natuurmonumentengebied Dottinkrade zelfs op loopafstand.  
Voor de kinderen is er veel te beleven op en om de camping. Op het terrein zijn er de voorzieningen als binnen en buitenspeeltuin, struinbos, openlucht zwembad en een professioneel ingerichte activiteiten ruimte waar zowel voor jongere als voor oudere kinderen veel wordt georganiseerd door ons professionele recreatieteam. Elke dag is er wat te doen en aan bijna alle activiteiten kan gratis meegedaan worden. Knutselen, Bingo, live muziek op het terras, gaming op grootbeeldscherm, spooktochten en excursies is zo maar een greep uit het uitgebreide recreatieaanbod voor jong en oud.
Alle activiteiten vinden op en rondom het plein aan het begin van het terrein plaats. Zo kunt u dus de rust en de ruimte vinden op uw kampeerplaats of bij uw Finngalow of stacaravan, terwijl uw kinderen of medegasten genieten van het vertier wat geboden wordt.


Bekijk de website: www.wieskamp.nl/