De Zanderij – Voorthuizen

Camping De Zanderij
Verscholen in de rustige uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij heidevelden en rustieke dorpen met vriendelijke mensen ligt een camping met een geheel eigen bekoring. Hier kunt u nog urenlang wandelen en fietsen.
Niet alleen de natuur is hier bijzonder… Camping De Zanderij weet haar bezoekers al vele jaren gastvrij te verwennen. Er wacht u dan ook een persoonlijk welkom en het comfort dat u van een modern recreatiepark mag verwachten.
Camping De Zanderij   De riante kampeerplaatsen, met diverse speel-
gelegenheden voor de kinderen, liggen zowel op groene grasvelden als halfbeschut onder bomen of in het bos. Ze zijn voorzien van electra, een watertappunt en aansluiting op riolering (milieubewust). Er is een C.A. systeem met satelliet ontvangst en een eigen aktuele kabelkrant met natuurlijk ‘Zanderij TV’ en eveneens een eigen campingkrant ‘de Zandbabbel’. Begin 2004 ontvingen wij de 5e anwb ster!
Het volledige park weerspiegelt ons streven naar kwaliteit. Vandaar ons helder, modern en goed verzorgd sanitair en Miele-wasserette. De seizoen- en jaarplaatsen met veel privacy zijn voorzien van electra, gas, water, riolering en C.A. systeem.


Bekijk de website: www.zanderij.nl/nl/