De Veldkamp – Wissel

Recreatiepark De Veldkamp

Recreëren voor jong en oud is ons motto, genieten en tot rust komen op de Veluwe. Recreatiepark De Veldkamp beschikt over alle faciliteiten, waar u als gast om vraagt zijnde een hedendaags recreatiepark. De receptie is dagelijks op vaste tijden geopend. In het voorseizoen van 9.00 u tot 10.00 u en in·de zomer van 9.00 u tot 11.00 u. Hier kunt u terecht voor vragen over reserveringen, faciliteiten in de omgeving, wij zijn u graag van dienst.
Bij de receptie liggen iedere morgen de ochtendkranten al voor u klaar. Ook voor de mooiste wandel- en fietsroutes kunt u hier terecht.
Ruime, moderne en vooral schone sanitaire voorzieningen, wascabines, babyrooms, gezinsdouches, een wasserete en een compleet ingerichte minder-valide ruimte.
Voor de kinderen is er een verwarmd openlucht zwembad met een glijbaantje en een apart zwembad voor de allerkleinsten. En over het gehele park vindt u meerdere speelhoekjes, zodat u de kinderen altijd in de gaten kunt houden. En indien het onverhoopt eens wat slechter weer mocht zijn beschikken wij over een recreatiezaal voor de kinderen.


Bekijk de website: www.develdkamp.nl/