De Meibeek – Ruurlo

De Meibeek
Midden in de Achterhoek, tussen weilanden en boerderijen, houtsingels en kabbelende waterloopjes, ligt Camping de Meibeek.
Op deze unieke locatie, bereikbaar via een zandpad langs een beekje, lijkt de drukte van de stad ver weg. De ruim opgezette kampeervelden met veel groen, het gezellige terras, de sfeervolle eetgelegenheid en niet te vergeten de gastvrijheid van de familie Brosky dragen bij aan de gemoedelijke sfeer die zo typerend is voor de Achterhoek.
Maar vergis u niet: Camping de Meibeek is van alle gemakken voorzien. De familie Brosky nam het bedrijf in 2002 over en heeft sindsdien veel vernieuwd en verbeterd. Alle panden zijn energiezuinig en in 2013 werd een hypermodern, verwarmd toiletgebouw in gebruik genomen. Naast de normale faciliteiten vindt u hier ook invalide- en privé sanitair. Speciaal voor de kleintjes is een kinderafdeling ingericht.
Diezelfde kinderen zullen zich ook opperbest vermaken in het verwarmde buitenzwembad, de speeltuin of de kinderboerderij. Trekt u er liever op uit? Wandelend, per fiets of in de kano kunt u het gevarieerde coulisselandschap van de Achterhoek optimaal beleven. Geniet van de mooie natuur en de dieren die hierin leven; wie weet komt u oog in oog te staan met een koppeltje reeën!


Bekijk de website: www.campingdemeibeek.nl/