Beloofde Land – Voorthuizen

Camping ’t Beloofde Land
Aan de rand van de bossen even buiten het gezellige dorp Voorthuizen ligt christelijke camping ’t Beloofde Land. Met recht een heerlijk plekje op de Veluwe. De camping biedt alles wat de moderne vakantieganger zoekt om onbezorgd te kunnen ontspannen. Op het terrein kan jong en oud zich uitstekend vermaken. Een recreatieteam zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw kinderen. Maar ook voor de jeugd is er van alles te doen en, als u wilt, kunt u zelf ook deelnemen aan allerlei activiteiten.
’t Beloofde Land is een christelijke camping. Dat blijkt onder meer uit een aantal programma onderdelen welke we aanbieden aan onze gasten. We zijn niet gebonden aan één kerkgenootschap. Het is mooi om te zien hoe op onze camping kerkmuren wegvallen en christenen samen van hun vakantie kunnen genieten. Het programma is voor iedereen geheel vrijblijvend, voelt u zich tot niets verplicht. Bent u niet gelovig dan bent u uiteraard ook van harte welkom op onze camping!
Natuurlijk beschikken we over een zwembad waar het op die warme zomerdagen heerlijk toeven is. Voor de kinderen is er een eigen bad. Voor de jonge kinderen is volop speelgelegenheid. Twee mooie speeltuinen zorgen ervoor dat zij zich tijden kunnen vermaken. De kinderen zijn ook erg enthousiast over onze royale binnenspeeltuin waar ze lekker kunnen spelen als het weer even niet zo meezit. Voor de waaghalzen onder ons hebben wij een aantal jaar geleden een klimwand laten maken.Bekijk de website: www.beloofde-land.nl/