t huubje – Appelscha

Welkom
Op zoek naar een leuk adres om even los te komen van de dagelijkse sleur? Of u nu voor langere tijd bij ons verblijft of enkel als tussenstop, voor rust en ruimte bent u hier aan het juiste adres.
Onze camping ligt aan de noordkant van het dorp Appelscha, richting Fochtelooërveen, omringd door het Fries-Drentse natuurschoon. In de omgeving zijn mogelijkheden te over voor mooie fietstochten of wandelingen door bos, hei, veen of zandvlakte. De verbindingen met Groningen, Drenthe en de rest van Friesland zijn goed.
Het autovrije kampeerterrein is onderverdeeld in ruime staanplaatsen, afgescheiden door een fijne boswal. Het terrein biedt ruimte aan vijftien plaatsen en is voorzien van een goed verzorgde douche- en toiletruimte. Verder is in dat gebouw een waskeukentje aanwezig, een wasmachine en een enorme rij boeken, mocht het onverhoopt regenen. Speeltoestellen zijn niet aanwezig. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Iedere standplaats is voorzien van een eigen stroomaansluiting van zes ampère.
Verderop op deze website vindt u alle praktische informatie voor uw verblijf en enkele foto’s van het terrein. Wij hopen u dit seizoen te mogen begroeten!


Bekijk de website: www.t-huubje.nl/